Fred & Ginger

Krijgen Fred & Ginger hun baasjes op tijd bij elkaar voor een liefdevolle kerst?


Fred, een blijmoedige golden retriever, komt bij Jasmijn in de Bethlehemstraat wonen. Zij heeft hem dan wel uit het asiel gehaald, maar eigenlijk heeft ze helemaal geen tijd voor een hond. Verderop in de straat woont Ginger, een deftige, iets te dikke rode Maine Coon-poes. Ze maakt zich zorgen om Steven, haar mens, die nooit meer de oude is geworden sinds zijn vrouw bij hem weg is. Tegen de verwachtingen in raken Fred en Ginger bevriend, al moeten hun baasjes in eerste instantie niks van elkaar hebben.

Dan, op een dag, verdwijnt Fred. Is hij op zoek gegaan naar zijn oude huis of is er iets ergers gebeurd? De feestdagen naderen, buiten sneeuwt het en Ginger moet alles uit de kast halen om Fred terug te vinden. Is hun vriendschap sterk genoeg om alle problemen op te lossen? Zelfs die van Jasmijn en Steven? Want zeg nou zelf, met kerst wil toch iedereen op een grote paarse bank onder een dekentje zitten?


Dit is een bijzondere. We hebben hem namelijk met z'n 2-en geschreven, Jackie van Laren en ik. Om de beurt een hoofdstuk: zij Ginger de kat, ik Fred de hond. En wat een lol hebben we daar samen om gehad. Dus hou je van honden en/of katten? Dan is dit wel echt een boek voor jou :-)

⭐⭐⭐⭐⭐ Kerstklassieker van het jaar! 

Heerlijk boek om de kerstperiode mee in te gaan. Voor iedereen die snapt hoeveel invloed een huisdier kan hebben op je leven. Heer-lijk.

(Bol.com)