20.000 exemplaren

Toen ik 6 was zei ik al: ooit ga ik een boek schrijven. Nou, dat is gelukt. Ik moest er wel eerst 47 voor worden maar hee, we zijn 20.000 verkochte exemplaren verder en nummer 4 verschijnt op 20 augustus, dus er is doorgetypt sindsdien. 

Lekker gewoon

Ik hou van boeken waarin de 'helden' eigenlijk hele gewone mensen zijn. Mensen die zich ook maar zo'n beetje door het leven heenworstelen, net zoals wij allemaal. Mensen met hun eigenaardigheden, rare gewoontes, flauwe grapjes en onverwachte wijsheden. Mensen van alle leeftijden ook. Want echte helden zijn niet leeftijdsgebonden. 

Van 16 tot 80

Het is heerlijk om in al die personages te mogen kruipen. Wat denkt een man van 80? Hoe praat een meisje van 16? Hoe gedraagt een verliefde huisvrouw zich? Of een advocate met een burn-out? Wat hebben ze aan? Wat eten ze? Waar houden ze van en waar hebben ze juist een hekel aan?

WARE LIEFDE

Zoveel karakters, zoveel verhalen. Maar 1 ding hebben al mijn 'helden' gemeen: ze komen erachter dat je je hart moet volgen en ze geloven ondanks alles in de WARE LIEFDE. 

Met hoofdletters ja.